Gratis frakt på alla beställningar över 499,- kr.

Gratis sökning och spårning av alla leveranser.

Snabbt och låg fraktkostnad.

Full returrätt i 30 dagar.

30 000 nöjda svenska kunder.

Stort urval av märkesprodukter.

Vår telefon och chatt kommer att vara stängd i påsk.

Vi stänger den 30 Mars och öppnar igen den 03 April.

Glad påsk till er alla!

Gratis frakt på alla beställningar över 499,- kr.

Full returrätt i 30 dagar.

Integritetspolicy

Dina uppgifter är säkra hos oss

Denna integritetspolicy har sammanställts för att bättre hjälpa dem som är berörda av hur deras personligt identifierbara information (PII) används online. PII är information som kan användas separat eller med annan information för att identifiera, kontakta eller lokalisera en enskild person, eller identifiera en individ i sammanhanget. Vänligen läs vår integritetspolicy för att få en tydlig förståelse för hur vi samlar in, använder, skyddar och på andra sätt hanterar din personligt identifierbara information i enlighet med vår webbsida.

  1. Vilka personliga uppgifter samlar vi in från personer som besöker vår blogg, webbsida eller app?

När du beställer eller registrerar dig på vår sida, kan du bli ombedd att ange ditt namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, kreditkortsuppgifter och andra uppgifter för att hjälpa dig med din upplevelse på sidan.

  1. När samlar vi in uppgifter?

Vi samlar in uppgifter från dig när du registrerar dig på vår sida, gör en beställning, registrerar dig till ett nyhetsbrev, fyller i ett formulär, öppnar ett supportärende eller anger information på vår sida.

  1. Hur använder vi din information?

Vi kan använda de uppgifter som vi samlar in från dig när du registrerar dig, handlar, registrerar dig till vårt nyhetsbrev, svarar på en enkät eller marknadskommunikation, surfar på webbsidan eller använder vissa andra funktioner på sidan på följande sätt:

  • För att göra det möjligt för oss att besvara dina kundserviceförfrågningar på bättre sätt. 
    • För att behandla dina transaktioner snabbare. 
    • För att be om betyg och recensioner av tjänster eller produkter 
    • För att följa upp efter korrespondens (livechatt, e-post eller telefonförfrågningar)

När du handlar något från vår butik, som en del av köp- och säljprocessen, samlar vi in de personliga uppgifter du tillhandahåller oss med, såsom ditt namn, adress och e-postadress. När du besöker vår butik, mottager vi även automatiskt din dators IP-adress (internet protocol) för att vi ska tillhandahållas med den information som hjälper oss med upplysningar om din webbläsare och ditt operativsystem. Med din tillåtelse, kan vi skicka e-postmeddelanden om vår butik, nya produkter och andra uppdateringar.

  1. Samtycke

Hur får ni mitt samtycke?

När du tillhandahåller oss med dina personuppgifter för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, göra en beställning, arrangera en leverans eller returnera ett köp, innebär det att du ger oss samtycke till att de används endast för det specifika ändamålet. Om vi ber dig om personuppgifter för en sekundär anledning, såsom marknadsföring, kommer vi antingen fråga dig direkt för att få ditt uttryckta samtycke, eller ge dig en möjlighet att säga nej.

Hur återkallar jag mitt samtycke?

Om du efter att du gett ditt samtycke, ändrar din åsikt, kan du återkalla ditt samtycke till att vi kan kontakta dig, för fortsatt insamling, användning eller offentliggörande av dina uppgifter, när som helst genom att kontakta oss.

  1. Hur skyddar vi dina uppgifter?

Vi använder inte sårbarhetssökning och/eller scanning till PCI-standarder. En extern PCI-kompatibel betalningsgateway hanterar alla kreditkortstransaktioner. Vi använder inte Malware scanning. Dina personuppgifter förvaras bakom säkra nätverk och finns endast tillgängliga för ett begränsat antal personer som har särskild åtkomst till sådana system och är skyldiga att hålla informationen konfidentiell. I tillägg är alla känsliga uppgifter och kreditkortsuppgifter krypterade via Secure Socket Layer-teknologi (SSL). Vi genomför en rad säkerhetsåtgärder när en användare lägger en beställning, överlämnar eller tar del av sin information för att bibehålla säkerheten av sina personuppgifter. Alla transaktioner behandlas genom en gatewayleverantör och varken lagras eller behandlas på våra servrar.

  1. Offentliggörande

Vi kan lämna ut dina personuppgifter om vi är juridiskt skyldiga att göra det, eller om du överträder våra användarvillkor.

  1. E-handelsplattform

Vi arbetar med vår e-handelsplattform online, som gör det möjligt för oss att sälja våra produkter och tjänster till dig. Din information är lagrad på en säker server bakom en brandvägg.

Betalning:

Om du väljer en direkt betalningsgateway för att slutföra ditt köp, så lagrar e-handelsplattformen dina kreditkortsuppgifter. De är krypterade genom Betalningsindustrins Datasäkerhetsstandard (PCI-DSS). Ditt köps transaktionsinformation lagras endast så länge det är nödvändigt för att slutföra din köptransaktion. Efter att den genomförts, tas ditt köps transaktionsinformation bort. Alla direkta betalningsgateways håller sig till de standarder som satts av PCI-DSS, som hanteras av PCI Security Standards Council, som är en gemensam insats av märken såsom Visa, Mastercard, American Express och Discover. PCI-DSS kraven hjälper till att säkerställa hantering av kreditkortsuppgifter av vår butik och dess serviceleverantörer.

  1. Tredjepartstjänster

I allmänhet kommer de tredjepartstjänster vi använder oss av endast att samla in, använda och uppge dina uppgifter i den utsträckning som är nödvändig för att göra det möjligt för dem att utföra de tjänster de tillhandahåller oss med. Dock kan vissa tredjepartstjänster såsom betalningsgateways och andra betalningstransaktionsprocessorer ha sina egna integritetspolicys avseende den information vi måste tillhandahålla dem med för dina köprelaterade transaktioner. Gällande dessa leverantörer, rekommenderar vi att du läser deras integritetspolicys så att du kan förstå på vilket sätt dina personuppgifter kommer att hanteras av dessa leverantörer. I synnerhet ska du komma ihåg att vissa leverantörer kan vara belägna eller ha faciliteter på en plats där en annan jurisdiktion gäller, än den du eller vi har.  Så om du väljer att fortsätta med ett köp som involverar tjänster från en tredjepartsleverantör, så kan dina uppgifter bli föremål för lagarna i den jurisdiktion/jurisdiktioner där tjänsteleverantören eller dess faciliteter är belägna.

Vi varken säljer, byter eller på annat sätt överför dina personuppgifter till utomstående parter såvida vi inte ger användare varning i förväg. Detta inkluderar inte webbhotellpartners och andra partners som assisterar oss med att driva vår webbsida, bedriva vår verksamhet, eller betjänar våra användare, så länge dessa parter godkänner att hålla denna information konfidentiell. Vi kan även lämna ut uppgifter när dess utlämnande är lämpligt för att följa lagen, genomdriva vår webbplatspolicy eller skydda våra eller andras rättigheter, tillhörighet eller säkerhet. Dock kan icke-personligt identifierbar besökarinformation lämnas ut till andra parter för marknadsföring, annonsering eller annan användning.

När du lämnar butikens hemsida eller omdirigeras till en tredjeparts hemsida eller applikation, styrs du inte längre av denna integritetspolicy eller vår webbsidas användarvillkor.

  1. Utgående länkar

När du klickar på länkar i vår butik, kan de omdirigera dig bort från vår sida. Vi är inte ansvariga för andra sidors sekretesspraxis och uppmuntrar dig att läsa deras integritetsredogörelser.

Vi inkluderar inte eller erbjuder tredjeparts produkter eller tjänster på vår webbsida. Googles annonseringskrav kan sammanfattas av Google's Advertising Principles. De har satts ihop för att tillhandahålla användare med en positiv upplevelse. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Vi använder Google AdSense Advertising på vår webbsida. Google, som tredjepartsleverantör, använder cookies för att visa annonser på vår sida. Googles användning av DART-cookie gör det möjligt för dem att visa våra användare annonser baserat på tidigare besök på vår sida och andra sidor på internet. Användare kan välja bort användningen av DART-cookie genom att besöka Google Ad and Content Network integritetspolicy.

Vi har implementerat följande:

  • Remarketing med Google AdSense 
    • Google Display Network Impression Reporting

Vi, tillsammans med tredjepartsleverantörer såsom Google använder förstapartscookies (såsom Google Analytics cookies) och tredjepartscookies (såsom DoubleClick-cookie) eller andra tredjepartsidentifierare tillsammans för att sammanställa data avseende användarinteraktioner med annonsvisningar och andra annonsservice-funktioner då de relaterar till vår webbsida.

Välj bort:
Användare kan ställa in preferenser för hur Google annonserar till dig genom att använda sidan för Google Ad Settings. Alternativt kan du välja bort det genom att besöka Network Advertising Initiative Opt Out sida eller genom att använda Google Analytics Opt Out Browsertillägg.

  1. Säkerhet

För att skydda dina personuppgifter vidtar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer bästa industripraxis för att se till att de inte blir otillbörligt förlorade, missbrukade, åtkomliga, offentliggjorda, förändrade eller förstörda. Om du tillhandahåller oss med dina kreditkortsuppgifter, blir informationen krypterad med användning av secure socket layer-teknologi (SSL) och lagras med en AES-256 kryptering. Även om ingen överföringsmetod över internet eller elektronisk lagring är 100% säker, följer vi alla PCI-DSS-krav och implementerar ytterligare allmänt accepterade industristandarder.

  1. Cookies

Cookies är små filer som en sida eller tjänsteleverantör överför till din dators hårddisk via din webbläsare (om du tillåter det) som möjliggör för sidans eller tjänsteleverantörens system att känna igen din webbläsare och tillvarata samt komma ihåg viss information. Till exempel använder vi cookies för att hjälpa oss att komma ihåg och behandla varorna i din kundvagn. De används även för att hjälpa oss förstå dina preferenser baserat på tidigare och nuvarande sidoaktivitet, vilket gör det möjligt för oss att tillhandahålla dig med bättre tjänster. Vi använder även cookies för att hjälpa oss sammanställa aggregat data om webbplatstrafik och interaktionen med webbplatsen så att vi kan erbjuda bättre webbplatsupplevelser och verktyg i framtiden.

Vi använder cookies till:

  • Hjälpa till att komma ihåg och behandla varorna i kundvagnen. 
    • Förstå och spara användarpreferenser för framtida besök. 
    • Hålla koll på annonseringar.

Du kan välja att låta din dator varna dig varje gång en cookie skickas, eller så kan du välja att stänga av alla cookies. Du gör detta i dina webbläsarinställningar. Eftersom webbläsare är lite olika, så titta på din webbläsares hjälpmeny för att lära dig hur du modifierar dina cookies på rätt sätt. Om användare inaktiverar cookies i sin webbläsare: Om du stänger av cookies kommer vissa av funktionerna på vår sida sluta fungera.

  1. Hur hanterar vår sida ”DNT” – ”Spåra inte” signaler?

Vi respekterar Spåra Inte signaler och vi spårar inte, planterar cookies eller använder annonsering när en Do Not Track (DNT) webbläsarmekanism finns.

  1. Tillåter vår sida tredjeparts beteendespårning?

Det är även viktigt att notera att vi tillåter tredjeparts beteendespårning.

COPPA (Children Online Privacy Protection Act) När det kommer till insamling av personuppgifter från barn under 13 år, sätter Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) föräldrarna i kontroll. The Federal Trade Commission, USAs konsumentskyddsmyndighet genomdriver COPPA Rule, som klargör vad operatörer av webbsidor och onlinetjänster måste göra för att skydda barns integritet och säkerhet online. Vi marknadsför inte specifikt till barn under 13 års ålder. 

  1. CAN SPAM Act

CAN-SPAM Act är en lag som sätter reglerna för kommersiell e-post, upprättar krav för kommersiella meddelanden, ger mottagare rätten att få e-postmeddelanden stoppade från att skickas till dem och klargör hårda påföljder vid överträdelser.

Vi samlar in din e-postadress för att:

  • Skicka information, svara på förfrågningar, och/eller andra önskemål eller frågor 
    • Behandla beställningar och skicka information samt uppdateringar avseende beställningar. 
    • Skicka dig tilläggsinformation relaterat till din produkt och/eller tjänst 
    • Marknadsföra via vår e-postlista eller fortsätta skicka e-post till våra kunder efter att den ursprungliga transaktionen har ägt rum.

För att vara i enlighet med CANSPAM, accepterar vi följande:

  • Inte använda falska eller vilseledande ämnen eller e-postadresser. 
    • Identifiera meddelandet som annonsering på ett rimligt sätt. 
    • Inkludera den fysiska adressen till vår verksamhet eller sidans huvudkontor. 
    • Övervaka tredjeparts e-postmarknadsföringstjänster för efterlevnad, om sådan används. 
    • Infria avhopp/avanmälningsförfrågningar snabbt. 
    • Låta användare avanmäla prenumeration genom att använda länken längst ner i varje e-postmeddelande. Om du vill avanmäla dig från att få framtida e-postmeddelanden kan du när som helst: 
    • Följa instruktionerna längst ner i varje e-postmeddelande, så kommer vi snabbt ta bort dig från all korrespondens.
  1. Ändringar av denna integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att modifiera denna integritetspolicy när som helst, så vänligen granska den regelbundet. Ändringar och tydliggöranden kommer tas i kraft omedelbart när de publiceras på vår webbsida. Om vi gör väsentliga ändringar av denna policy, kommer vi meddela dig här att den har blivit uppdaterad, så att du är medveten om vilka uppgifter vi samlar in, hur vi använder dem och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller avslöjar den. Om vår butik förvärvas eller slås samman med ett annat företag, kan dina uppgifter komma att överföras till de nya ägarna så att vi kan fortsätta sälja produkter till dig.

  1. Frågor och kontaktinformation

Om du skulle vilja få: tillgång, rätta, ändra eller radera några personuppgifter vi har om dig, registrera ett klagomål eller bara vill få mer information, kontakta vår Privacy Compliance Officer på service@dansmoke.se eller via brev till:

Electronic Cigarettes Europe GmbH 
Blegistrasse 13 
CH - 6340 Baar, Zug 
Switzerland

Eller kontakta vårt kundtjänstteam.